Начало Новини „Дигитализирай това“ – за трета година във Враца

„Дигитализирай това“ – за трета година във Враца

от Mariana Gomileva
758 преглеждания

Tърсите интересна и предизвикателна работа, използвайки дигиталните технологии, искате да работите дистанционно за клиенти от България и света или пък да използвате дигиталните си умения, за да популяризирате своя малък или среден бизнес онлайн? Интересно ви е как се рекламират успешно продукти и услуги, спрямо вашите интереси, харесвате компютърните технологии и вярвате, че бъдещето е дигитализацията на света? Имате интереси в сферата на маркетинг и реклама? За трета поредна година Враца Софтуер Общество организира безплатно събитие за дигитален маркетинг, което ще се проведе на 1 февруари, събота, от 15:00 часа в актовата зала на СУ „Козма Тричков” гр. Враца. В рамките на срещата екипът от компютърни специлисти ще разкаже повече за предстоящия 3-месечен курс по дигитален маркетинг, в който може да се кандидатства до 7-ми февруари 2020 г.

Враца софтуер общество

Сред основните теми на събитието са: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.

Лектори ще бъдат:

➡ Калин Георгиев – енергичен и бързомислещ предприемач с 20-годишен опит в дигиталната индустрия. Започнал като web developer за агенция в Лондон, след това маркетинг консултант във Валенсия и Малта, а сега управляващ дигитална агенция във Враца. Той ще ви запознае с това как да оптимизирате бизнеса си в Google.

➡ Ивайло Йорданов – консултант по дигитален маркетинг и основател на агенция за дигитален маркетинг evol.bg с богат опит в тази сфера. Работил е за bTV Media Group, Havas, Hewlett Packard Enterprise. В момента от услугите му се възползват и фирми от Враца и региона. Той ще говори за маркетинга в социалните мрежи.

➡ Емилиян Кадийски – програмист, съосновател на Враца софтуер общество, учител по информатика и програмиране в Професионална техническа гимназия „Н.Й.Вапцаров” – Враца, възпитаник на „Заедно в час”. Той ще представи дигитализацията в информационната ера.

Плакат на „Дигитализирай това“ / снимка: Враца софтуер общество

Курсът по дигитален маркетинг във Враца ще започне в края на февруари и е подходящ за ученици, хора, които искат да стартирате собствен бизнес онлайн и им трябват умения за това, както и за любители на дигиталните технологии, които разполагат с време да се отдадат на хобито си и да се усъвършенстват.

Екипът на Враца Софтуер Общество има за мисия да даде нови възможности за предизвикателна и добре платена работа, която е възможна точно във Враца. Каузата срещна разбиране от Фондация “Америка за България”, която е съпричастна към създаването на възможности за работа и образование на младите хора в България. Фондация „Америка за България“ е една от най-големите благотворителни организации в Централна и Източна Европа и е създадена през 2009 г. Тя е пряк наследник на Американския инвестиционен фонд, чиято успешна дейност в продължение на повече от 20 години създава капитала, с който оперира Фондацията днес. Това позволява „Америка за България“ да бъде напълно независима и самостоятелна институция. От създаването си до днес Фондацията е инвестирала над 200 млн. долара, за да подпомогне укрепването на динамичната пазарна икономика и институциите на демократичното общество в България чрез подкрепа на инициативи в шест области: „Образование“, „Гражданско общество и демократични институции“, „Развитие на частния сектор“, „Изкуство и култура“, „Културно наследство и туризъм“ и „Социална сфера“.

 

Източник: Враца Софтуеър общество

Подобни статии