Начало Новини Ръководството на Община Белоградчик се срещна с хората от Боровица

Ръководството на Община Белоградчик се срещна с хората от Боровица

от svilen
1088 преглеждания

Община Белоградчик организира срещи с гражданите на селата на територията на общината. Целта на ръководството е да се запознае по – обстойно с проблемите и желанията на местното население.

След проведените срещи в Дъбравка, Върба и Салаш, с. Боровица е четвъртото поред населено място, посетено от Борис Николов – Кмет на Община Белоградчик, заедно със своя заместник – Антон Трифонов. На срещата присъстваха кметският наместник – Огнян Тодоров, както и десетки граждани.

В дискусията се очертаха основните проблеми, свързани със зимното почистване на улиците, справянето с летните пожари, кражбите и обирите на необитаваните къщи. Желание на хората е предприемане на мерки по почистването на отводнителни канали в близост до селото. Много често, особено през пролетта, поради недостатъчната им проходимост, се наводяват дворове и къщи.

Бе подчертано, че общинското ръководство има планове до края на следващата година да бъде построен дом за стари хора в селото, а също така създаден и клуб на пенсионера.

Пресслужба Община Белоградчик

Подобни статии