Начало Култура Adrenalin i avanture pokraj Belogradčiških stena

Adrenalin i avanture pokraj Belogradčiških stena

от svilen
2815 преглеждания

Filip i Julijan su dvojica prijatelja, malo stariji od 30 godina, koji su ostavili veliki grad iza sebe kako bi pretvorili svoje omiljene ekstremne sportove u profesiju. To su dvojica nepopravljivih entuzijasta, koji razvijaju klub „Belfast Adrenalin“ u Belogradčiku i organizuju avanture koje oduzimaju dah – pejntbol bitke pokraj stena, trku sa ATV vozilima u šumi, pećinski turizam, jahanje.

Fili i Julijan osnivaj klub u trenutku kada obojica dolaze do zaključka da život u Belogradčiku može da bude uzbudljiviji i ispunjeniji adrenalinom od svakodnevice u bilo kom megapolisu. Filip napušta Sofiju, aJulijan se vraća u rodni Belogradčik nakon godina provedenih u Čikagu. Obojica su procenila da turisti u Belogradčiku, osim prekrasnih pejzaža, imaju potrebu i za nezaboravnim avanturama. I ispostavilo se da su u pravu – čist vazduh i prelepa priroda otvara apetit za avanturama čak i kod veoma lenjih turista.

Za poštovaoce ATV-a predviđena je trasa, na kojoj mogu da se osete kao „gospodari vetra“. „Nema boljeg načina da uživaš u pogledu i u neobičnim oblicima stena, naročito tokom letnje sezone“, tvrde Fili i Julijan.

Za veće grupe, kao i za timbilding kolega organizuju se pejntbol igre. Prema mišljenju vlasnika kluba „Belfast Adrenalin“:“Pejntbol se vremenom dokazao kao odlična forma za timbilding. Za razliku od običnog timbildinga na otvorenom, pejntbol nikoga ne otuđuje. Svi su vredni jednom timu!“

Za one koji žele da se lsiju sa prirodnim dekorom herojskih vremena, klub nudi mogućnost gađanja sa pravim lukom.

Klub organizuje i provodi razne druge aktivnosti – ekskurzije i šetnje, besede o manje poznatim prirodnim znamenitostima u oblasti, školu građenja glinom, degustacije lokalnih sprta vina.

Koordinate kluba „Belfast Adrenalin“ možete naći na www.belogradchik-adventures.com/

Подобни статии