Начало Новини Bugarske pošte reklamiraće Belogradčiščke stene

Bugarske pošte reklamiraće Belogradčiščke stene

от svilen
1866 преглеждания

16.08.2013

Rumjana Petrova, direktor Regionalne uprave „Bugarskih pošta“ D.O.O. – Zapadna oblast poželela je svima dobrodošlicu na novootvorenom radnom mestu – štandu Bugarskih pošti na turističkom objektu „Belogradčiške stene“.

Među gostima bili su gradonačelnik Belogradčika Boris Nikolov i Eliza Džambazova – direktor Okružne poštanske kancelarije – Vidin. Prisustvovali su još i službenici poštanskih kancelarija u Vidinu, Montani i Belogradčiku.

Povod ovog događaja bilo je izdat produkt na temu „Belogradčiške stene“ – ilustrovana poštanska koverta sa standardnim znakom poštanskih usluga i specijalnim poštanskim pečatom.

Tiraž ilustrovanih koverti je 3140 komada, a autor ilustracije je slikar Dimitrija Dzigarova.

Nakon zvaničnog puštanja u promet ove koverte, specijalni poštanski pečat biće predat na korišćenje poštanskoj kancelariji 3900 Belogradčik na tri radna dana.

„Belogradčiške stene su neverovatan prirodni fenomen. U početku letnje sezone otvorili smo ovaj štand Bugarskih pošti, pred kojim se sada nalazimo, kako bi bili na usluzi turistima, koji posećuju Belogradčiške stene, i koji žele da podele svoje emocije sa rodbinom i prijateljima, kao i da ponesu suvenir za uspomenu“, dodala je još Rumjana Petrova.

Gradonačelnik Nikolov, pozdravio je sve učesnike ceremonije i zahvali se na pažnji i reklami koju će Bugarske pošte napraviti za ovaj jedinstveni turistički objekat. On je uverio rukovodstvo pošta da će opština nastaviti sa korektnom zajedničkom saradnjom i poželeo je da ove poštanske koverte stignu do velikog broja zemalja na svetu.

no images were found

Подобни статии