Начало Новини Koncert Sonje Jončeve, Marina Jončeva i Domenika Meninija<!–:bg–>Концерт на Соня Йончева, Марин Йончев и Доменико Менини<!–:–><!–:en–>Concert of Sonya Yoncheva, Marin Yonchev and Domenico Menini <!–:–><!–:rs–>Koncert Sonje Jončeve, Marina Jončeva i Domenika Meninija<!–:–>

Koncert Sonje Jončeve, Marina Jončeva i Domenika Meninija<!–:bg–>Концерт на Соня Йончева, Марин Йончев и Доменико Менини<!–:–><!–:en–>Concert of Sonya Yoncheva, Marin Yonchev and Domenico Menini <!–:–><!–:rs–>Koncert Sonje Jončeve, Marina Jončeva i Domenika Meninija<!–:–>

от svilen
2588 преглеждания

Po prvi put na sofijskoj sceni, svetski poznate operske zvezde Sonja Jovčeva (soprano) i Domeniko Menini (tenor) zajedno sa talentovanim tenorom Marinom Jončevim (pobednikom realiti projekta „Star Akademi“ ) na jednom uzbudljivom koncertu 31. oktobra 2012. godine /sreda/ od 19.00 časova u sali „Bulgaria“, Sofija – sa učešćem orkestra Sofijske filharmonije, pod dirigentskom palicom maestra Martina Panteleeva.

Očekuju vas majstorska izvođenja omiljenih kompozicija Donicetija, Rosinija, Verdija, Masnea, Pučinija i drugih.
Samo tri meseca nakon što je pokorila publiku u londonskom „Konvent Gardenu“ na zajedničkom koncertu sa Plasidom Domingom, povodom olimpijskih igara, šarmantnu Sonju Jovčevu, kao i Domenika Meninija i Marina Jončeva pozvao je Felipe – belgijski princ, da održe koncert na njegovom venčanju, koje se organizovano 21. septembra 2012.
Tokom 2010. godine na sceni milanske „La Skale“ njen glas bio je odlikovan velikom nagradom konkursa “Operalija” koji je organizovan na inicijativu Plasida Dominga. Slede zatim neverovatna izvođenja na reprezentativnim scenama kao što su “Teatro Real Madrid”, “Rojal Albert Hol”, debi u pariskom pozorištu “Šatle” zajedno sa Stingom, kao i gostovanja na velikim evropskim scenama – u Cirihu, Minhenu, Milanu, Moskvi, Sankt Peterburgu, Kopenhagenu, Hamburgu, Ženevi, gostovanja u SAD-u, Rusiji, Japanu, Maleziji i dr.
Domeniko Menini igrao je glavne uloge u pozorištima: Opernhaus u Cirihu, Teatro Real u Madridu, Teatar Šatle u Parizu, Grand Opera grada Tura, Grand Opera u Dižonu, Bolonji, Trstu, Torinu i dr. Držao je koncerte u Australiji, Urugvaju, Italiji, Španiji, Poljskoj, Francuskoj, Švajcarskoj, Japanu i Singapuru, zajedno sa Andreom Grimineli.

31.10.2012. godine, 19.00 časova, sala „Bulgaria“

Karte za koncert kupuju se na kasama
Sofijske filharmonije, Koncertnog kompleksa Bulgaria
www.tickeplus.bg и www.eventim.bg

no images were found