Начало Забавления Естетски вкусен уикенд с ретро нотки във Видин

Естетски вкусен уикенд с ретро нотки във Видин

от Mariana Gomileva
770 преглеждания

Лятото си отива, но настроението за туризъм и забавления – не! Видинският парк „Владикина бахча“ през почивните дни ще заухае на вкусни кулинарни творения, „пустиняшки“ напитки, чай, кафе и примамливи сладкиши. “На ВКУСЕН ФЕСТ сме! В парка“ ще ни даде възможност да си набавим и всичко, за което можем да се сетим, свързано с кулинарията. От ядки, през кухненска посуда, вино и мед до страхотни бургери и още гастрономични творения.
Ще има дегустации на вино от България, Македония и Сърбия, като не са пропуснати и кухненските принадлежности, защото храната е по-вкусна в красива чиния, а кафето по-ободряващо в чаша с настроение. Очакват ни демонстрации на живо, работилници, игри и колоритни гости. За най-малките пък са предвидени специални кътове със занимания и забавления.
Организаторите Sтетика са подбрали локацията на събитието с идеята, че трябва да се даде нов живот на позабравени места, а според думите им, бившият парк „Толбухин“ е пространство с огромен потенциал, което има нужда да се оживи. Тематично и музиката на феста е от фонда на Радио Видин – български хитове от 60-те до 90-те.

Да се забавляваме заедно на 5 и 6 октомври от 10:00 до 18:00 в парк „Владикина бахча“, град Видин!

Подобни статии