Начало Култура „При Иван“ е отличен за високо качество от TripAdvisor

„При Иван“ е отличен за високо качество от TripAdvisor

от Mariana Gomileva
1689 преглеждания

В кухнята на ресторанта | снимка: „При Иван“

Ресторант „При Иван“ в Белоградчик получи ново признание – сертификат за отличие от TripAdvisor. Най-големият туристически сайт е даден на ресторанта за гостоприемството и доброто обслужване.

Ресторант “При Иван” се сдоби с това признание, което се връчва единствено по преценка на TripAdvisor – без предварителен процес по кандидатстване за “Сертификат за отличие”, разказаха от ресторанта. Сертификатът се предоставя само на около 10% от всички обекти, до които екипът на TripAdvisor е отбелязал постоянни прегледи в платформата си за последната година. Oценките се дават според впечатленията на много широка общност посетители, които поне веднъж са били на място и са споделили дали са доволни.

“Страхотно заведение! Професионално обслужване, красив интериор и най-важното изключително вкусна храна!”, споделя Мариана Асенова, гост на “При Иван”.

„При Иван“ е оценен като „Отличен“ от 86% от посетителите, а според 11% той е „Много добър“. В едно от последните ревюта британец споделя, че е впечатлен от български таратор и сръбската плескавица. Главният готвач и мениджър на ресторанта Иван Ранчич има висше кулинарно образование и като сърбин има афинитет към хубавото месо – скара, опушено на място, в салата или за основно ястие. Мястото обаче е оценено и като подходящо за вегетарианци – те могат да избират между вкусни салати и постни ястия.

Ресторант “При Иван” официално отваря врати през 2016 година. Този кулинарен рай събира на едно място вкусни специалитети на балканската кухня, поднесени с усмивка от вежливи сервитьори сред уютен интериор и прекрасна външна тераса, разкриваща несравнима панорамна гледка към Белоградчишките скали. Ресторантът има 150 места вътре и 50 места на терасата. Към ресторанта има и напълно оборудвана конферентна зала, която може да се използва за срещи, семинари и обучения. Пак към ресторанта е направена и първата зарядна станция за електромобили в Северозападна България – зареждането е безплатно.

Подобни статии