Начало Забавления Приключение с балон – в събота над Белоградчишките скали

Приключение с балон – в събота над Белоградчишките скали

от Mariana Gomileva
5755 преглеждания

Свободнодостъпни полети с балон ще има за пръв път над Белоградчишките скали в събота, 27 април. Това съобщиха организаторите от Приключение с балон. Полетът ще е на 100 метра височина и всеки, който желае, ще може да се наслади на едни от най-красивите части на скалите – около Панаирището, близо до центъра на града. Продължителността на всеки полет е между 7 и 10 минути, като летенето е привързано, което го прави напълно безопасно.

Записването е на място, редът е по време на пристигане. Наведнъж в коша се събират между 4 и 6 души. Цената за един пасажер е 50 лв., за деца до 10 г. е 25 лв. Полет ще има само при подходящи метереологични условия, уточняват организаторите. Привързаното летене е подходящо и за малки деца, тъй като няма опасност въздушните течения да отнесат балона.

Приключение с балон (Balloon Adventure) е нов туристически продукт, който се предлага от двете страни на Дунав – в България и Румъния. По предварителна заявка всеки, който желае, може да наеме екипаж и балон за полет, като цените след предварителни заявки за свободно летене са много по-високи от тези, които ще се предлагат в събота. По празници и събития от Приключение с балон правят привързани издигания. Още за графика им може да видите в сайта balloonadventure.eu

Подобни статии