Начало Икономика Във Видин ще има среща за обсъждане на европейските програми

Във Видин ще има среща за обсъждане на европейските програми

от Mariana Gomileva
1168 преглеждания
Европейските проекти в обл. Видин са нараснали тройно за шест месеца

Информационна среща на тема „Европейски възможности за разширяване на бизнеса“ организира Областен информационен център-Видин (ОИЦ), съобщиха от организацията. Срещата е насрочена за 20 февруари, сряда, от 10.30 до 12 часа. Мястото е заседателната зала на Областния център на пл. „Бдинци“ 2.

В събитието ще участват и представители на общ. Видин. От Информационния център ще разкажат какви са актуалните и предстоящите процедури за компаниите, които искат да разширят производството си и да повишат квалификацията на служителите. Поканени са всички представители на бизнеса, които се интересуват от европейско финансиране.

По време на срещата ще бъдат представени процедурите „Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия“, финансирана от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и „Умения“, финансирана от оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

ОИЦ предоставя консултации и подкрепа за всички, които искат да се възползват от европейските програми за развитие на предприемачество, квалификация, социални дейности, култура. Той е част от мрежата областни центрове и финансирането му е по оперативна програма „Добро управление“.

Подобни статии