Начало Градска среда Традиционни панаирни дни Мизия 2023 г.

Традиционни панаирни дни Мизия 2023 г.

от Mariana Gomileva
1148 преглеждания

Центърът на Мизия / снимка: общ. Мизия

Програма за Традиционните панаирни дни Мизия 2023 г.

На 2 август /сряда/ от 09:00 ч. пред храм „Св. Св. ап. Петър и Павел” – гр. Мизия ще бъде отслужен молебен за здраве и благоденствие по повод годишнина от наводнението на града. Молебенът ще продължи с курбан на всички присъстващи.


Четвъртък – 03 август:
20:30 часа, парковата зона на гр. Мизия

„На Нея с обич! Емил Димитров“ – завладяваща история за Артиста, за когото животът бе музика, сцената – дом, а голямата любов – Публиката.

Музикален спектакъл, който ще докосне сърцата, ще завладее емоциите и ще изправи на крака всички зрители. Невероятната музика към спектакъла за всички любители на българската естрада ще бъде в изпълнение на Симфониета Враца и бенд формация с диригент Христо Павлов.

Петък – 04 август:
21:00 часа, площад „Свобода“ гр. Мизия

Българските латино крале Torino & Pashata ще нажежат обстановката в петъчната вечер, вдигайки градуса на настроението и забивайки гвоздеят в програмата във вечерта на талантите „Ако имаш талант и -то ти е в Мизия“.

Събота – 05 август:
21:00 часа, площад „Свобода“ гр. Мизия:

Със своята богата фолклорна програма Николина Чакърдъкова и Мария Чакърдъкова заедно с Неврокопски танцов ансамбъл ни обещават един незабравим български празник на площада в град Мизия. Много музика, вихрени танци и обичани народни песни ще накарат всички ни да пеем и танцуваме.

Източник: общ. Мизия

Подобни статии