Начало Еврофинансиране „Създаваме заедно“ в помощ на младежки проекти в Северозапада

„Създаваме заедно“ в помощ на младежки проекти в Северозапада

от Mariana Gomileva
286 преглеждания

Информационна среща с ученици от 9-ти клас ПЕГ „Йоан Екзарх“ за инициативата „Създаваме задно“, 11.2020 г. / снимка: Младежки център Враца

Както е казал Махатма Ганди „Ако искаш да видиш промяната в света, започни със себе си“.

Младежки център Враца, която има за цел да превърне креативните идеи на младите в реалност дава нови възможности за подпомагане на творчески проекти в рамките на инициатива „Създаваме заедно“.
Ако вие сте младеж на възраст между 14-29 години и имате интересна и полезна идея за вашето градче или село, но нямате пари и подкрепа, това означава, че „Създаваме заедно“ е точно за теб. Младежки център Враца ще финансира 15 младежки инициативи на стойност до 1000 лв., които да се реализират на територията на Област Враца, без значение дали си от Враца, Мизия, Хайредин, Козлодуй или с.Зверино. Категориите са:
 Неформални дейности и обучения
 Спортни дейности
 Визуално изкуство, култура и творчество
 Обособяване и развитие на младежки пространства
 Грижа за животните и опазване на околната среда
 Превантивни дейности.
За да кандидатстваш, трябва да направиш 3 лесни неща: състави си отбор от твои приятели, запишете идеята, като попълните формуляра до 10 декември 2020 г. и след това го изпратете на youthcenter_vr@abv.bg.
Ако все още се притесняваш и се чудиш дали това е за теб знай, че младежките работници от Младежки център – Враца ще са на твое разположение да отговорят на всеки въпрос възникнал при написването на твоята идея.
Кандидатствай сега и реализирай утре една твоя мечта!

 Статут на проектите „Създаваме заедно“: https://bit.ly/3oCubO9
 Формуляр за кандидатстване: https://bit.ly/3kEOM2f

Инициативата „Създаваме заедно” е финансирана по проект BGLD – 1.003 – 004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Ето анкетата сред младите врачани, какво биха направили с 1000 лв.:

Източник: Младежки център – Враца

Подобни статии