Начало Бизнес Събират мнения как да се развива Белоградчик

Събират мнения как да се развива Белоградчик

от Mariana Gomileva
563 преглеждания

Община Белоградчик / снимка: Мариана Гомилева

Публично обсъждане на Плана за интегрирано развитие на Община Белоградчик за периода 2021 – 2027 година ще се проведе на 12 май от 17:30 часа, в Младежки дом – Белоградчик. Поканени са представители на обществеността, на образователните институции, бизнеса, пенсионерите, институции на държавната администрация, здравеопазването. 

Целта на срещата е да бъде чуто мнението на максимално широк кръг от заинтересованите страни в хода на дефиниране на целите за развитието на общината през следващия 7 годишен период, както и определянето на ключови проекти за реализиране.

Община Белоградчик / снимка: Мариана Гомилева

Тази среща е част от поредица инициативи за консултиране на обществеността в рамките на разработване на Плана за интегрирано развитие на Община Белоградчик за периода 2021-2027 г.

Всички заинтересовани лица могат да изразят своето мнение и попълвайки кратка анкета (публикувана на официалния сайт на Общината), след което я изпратят на ел. адрес: kmet@belogradchik.bg

Проучването е анонимно и съдържа въпроси, свързани с бъдещото развитие на общината и населените места на нейната територия.

„Вашето мнение за проблемите на общината и оптималните възможности за решаването им са важни за бъдещето на града ни. Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодарим за желанието заедно да градим нашето бъдеще!“, посочват от Общината.

Община Белоградчик / снимка: Мариана Гомилева

Източник: Община Белоградчик

Подобни статии