Начало Новини Среща в София на приятелите на красивата природа на Белоградчик и региона!

Среща в София на приятелите на красивата природа на Белоградчик и региона!

от svilen
1640 преглеждания

П О К А Н А

Уважаеми приятели на Белоградчик, белоградчичани (града, околията, Видинска област, Монтанска обл. и Врачанска обл.), живеещи в София!

Събитието ще се проведе в Ресторант „При Яфата“, бул. Дондуков 29, салона на ет. 3 (срещу Софийска опера, на спирката на трамваи 20, 22 и 23) на 31 Май 2014 (събота) в 18.30 ч.

ИДЕЯТА НА СЪБИТИЕТО:

Пространство за свободно общуване, забавление и запознанства в уникална сграда, паметник на културата, в самия център на София с автентичен български интериор и неповторимата битова атмосфера!

Да представим Белоградчик и региона в цялата му красота и възможности – история, география, природни-туристически забележителности и бъдещи туристически и икономически-бизнес възможности пред града и региона.

Да запознаем максимално широк кръг от хора, институции, фирми и организации за ценностите на белоградчишкия край – културни, родствени, природни, както и да развием бъдещи икономически, бизнес и други партньорства и мрежи за развитие на региона!

Опознавайки се поне като кратко представяне да преминем на следващ етап на „Форумен“, „семинарно-практически“ (конферентен) формат, който ще е по-удачен и по-успешен в изграждане на реални мрежи за взаимопомощ на съмишленици, бъдещи бизнес партньорства и откриване на потенциалните спонсори за още повече книги, изложби, културни събития в съчетание с реклама, маркетинг и активен туризъм в Белоградчик и региона.

Ако вярваме в нашите мечти и поставим реални цели с конкретни планове за изпълнение в организационен и бизнес план ще реализираме и Мечтите за Белоградчик!

Да носим гордо принадлежността ни към общността на Белоградчичани и да потърсим и намерим по-лесно връзки и път по между си и към останалия свят!

Молим участниците, които са белоградчичани (от града и околията), ако желаят, да донесат схеми на Родословно дърво, архивни снимки (родови или от града), стари пощенски картички или рекламни туристически материали, книги или други издания.

МОЛЯ ПОТВЪРДЕТЕ ПРИНЦИПНОТО СИ СЪГЛАСИЕ ЗА ДАТАТА 31 май 2014 г. НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ПО Е-МЕЙЛ ИЛИ ТЕЛЕФОН ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УЧАСТИЕТО СИ В СРЕЩАТА ПОНЕ 1 СЕДМИЦА ПРЕДВАРИТЕЛНО, за да можем да направим по-добра организация на местата и удобство в пространството в салона на заведението! Благодарим Ви!
Иван Радичев – Мтел: 0887 060 992; Виваком: 0878 160 992; ivan_radichev@abv.bg
Проф. Борислав Тошев – belogradchik_scientific@abv.bg , belogradchik@yahoogroups.com

Моля разпространете сред вашите роднини и приятели от Белоградчик! Всеки е добре дошъл!

Поздрави,

Иван Радичев
Елена Радичева
Проф. Борислав Тошев

Ето нашите координати:
Иван Радичев – Мтел: 0887 060 992;
Виваком: 0878 160 992; ivan_radichev@abv.bg
https://www.facebook.com/people/Иванъ-Радичевъ/100002581513987
Проф. Борислав Тошев – belogradchik_scientific@abv.bg , belogradchik@yahoogroups.com

Подобни статии