Начало Забавления „Роден под щастлива звезда” в Монтана

„Роден под щастлива звезда” в Монтана

от Mariana Gomileva
757 преглеждания

Лятното пътешествие на трима необикновени герои, които искат заедно да опознаят големия свят, продължава. Кукленият музикален спектакъл „Роден под щастлива звезда” ще зарадва малчуганите от гр. Монтана и техните родители с представление на 18.07.2020 г. (събота) от 11:00 ч. в Общински младежки дом (гр. Монтана, бул. „3-ти март“ № 98). Тримата верни приятели ще разкажат на децата своята вълнуваща приключенска история. Заедно те ще преодолеят страховете си, ще следват смело порива на своето сърце и ще научат колко силно може да бъде приятелството.

Творческа работилница след представлението / снимка: „Приключения с кораб“

„Роден под щастлива звезда” е първото представление от трилогията „Приключения с кораб” по текстове на Туве Янсон, което е по драматизация и режисура на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова и Сиана Атанасова. Фотографиите на Спасияна Сергиева, които може да разгледате на съпътстващата изложба, ще представят творческия процес по създаването на спектакъла.
Вход свободен.
Продължителността на представлението е 50 мин.

Продължителността на творческата работилница: 40 мин.

Творческа работилница след представлението / снимка: „Приключения с кораб“

Представлението се реализира с финансовата подкрепа на програма „Дебюти“ на Национален фонд „Култура“ и с партньорството на Фондация за изкуство и култура „Пространства“.

Източник: ОМД-Монтана

Подобни статии