Начало Новини Български пощи рекламират Белоградчишките скали

Български пощи рекламират Белоградчишките скали

от svilen
2973 преглеждания

16.08.2013

Румяна Петрова, директор на Регионално управление „Български пощи“ ЕАД – Западен регион приветства всички с добре дошли на новооткритото работно място – щанд на Български пощи на туристическия обект „Белоградчишки скали”.

Сред гостите бяха кметът на община Белоградчик Борис Николов и Елиза Джамбазова – директор на ОПС – Видин. Присъстваха още служители на пощенските станции във Видин, Монтана и Белоградчик.

Поводът за събитието бе отпечатването на издание на тема „Белоградчишки скали” – илюстрован пощенски плик със стандартен знак на пощенската услуга и специален пощенски печат.

Тиражът на илюстрования плик е 3140 бр., а автор на илюстрацията е художникът Димитрия Дзигарова.

След официалното пускане на изданието, специалният пощенски печат ще бъде предоставен за използване в пощенска станция 3900 Белоградчик за три работни дни.

„Белоградчишките скали са невероятен природен феномен. В началото на летния сезон ние открихме този щанд на Български пощи, пред който се намираме сега, за да създадем улеснение на туристите, които посещават Белоградчишките скали и искат да споделят това преживяване с близки и приятели, както и да отнесат сувенир за спомен“, каза още Румяна Петрова.

Кметът Николов, приветства всички участници в церемонията и благодари за вниманието и рекламата, която Български пощи ще направят на уникалния туристически обект. Той увери ръководството на пощите, че общината и занапред ще продължи коректно си сътрудничество с тях и си пожела пощенските пликове да стигнат до много страни по света.

no images were found

Подобни статии