Начало Новини Община Белоградчик участва в туристическо изложение във Вършец

Община Белоградчик участва в туристическо изложение във Вършец

от svilen
518 преглеждания

Представители на община Белоградчик участваха на туристическо изложение във Вършец във връзка с Регионален туристически форум на тема “Перспективи за устойчиво развитие на регионалния туристически продукт „Неоткритата тайна на Западна Стара планина”.

Целта на форума е повишаване ефективността на регионалния маркетинг и разпознаваемостта на територията като привлекателна туристическа дестинация, повишаване на информираноста на туристите и туроператорите.

На специален щанд Милена Цветанова – служител на Туристическия информационен център при община Белоградчик, презентира възможностите за туризъм в града на скалите и района. Рекламните  материали за културно-историческото наследство, музеите и възможносттие за алтеранативен,  велотуризъм  и винен туризъм,  туристическите продукти и услуги представиха актуална информация за местата за настаняване и хранене и паметниците на културата. Информацията е разработена в няколко варианта – имиджова брошура за Белоградчик, включваща туристическите забележителности, места за настаняване и хранене и културен календар; флаери  с кратко описание на български и английски език на Природонаучния и Историческия музеи, пещерите Магура и Козарника; брошура за двата нови маршрута – „По пътя на римските императори” и „По пътя на виното”.

Подобни статии