Начало Новини Нов безплатен курс по графичен и уеб дизайн във Враца

Нов безплатен курс по графичен и уеб дизайн във Враца

от Mariana Gomileva
1362 преглеждания

Нови възможности за професионално развитие очакват всички амбициозни врачани, които имат желание да се включат в обучение за една от най-търсените професии за хора на свободна практика.

След курсовете по програмиране и дигитален маркетинг, Враца софтуер общество започва и курс по дизайн. Срокът за записване е 12 март. Желаещите могат да се регистрират тук https://vratsasoftware.com/design

Занятията започват от 18ти март и ще се провеждат в ИТ центъра на Враца софтуер общество. Записалите се ще могат да добият нови знания в сферата на творческата индустрия. Уменията, които ще получат биха могли да бъдат начало в кариерното развитие към една перспективна и добре платена професия, която позволява работа за световни лидери в областта от всяка точка на планетата.

Тази събота (07.03.2020 г.) от 14:30 ч. в споделеното работно пространство, „Гнездото“ (на ул. „Кокиче“ №14, Враца, ет. 2В), един от лекторите в курса по дизайн, Георги Лютибродски-Гарс, ще разкаже повече за обучението, за кого е предназначено и какви умения ще придобият курсистите.

Курсът е практически ориентиран, а лекторите са професионалисти от бизнеса с дългогодишен опит:

Калин Илиев – Той винаги е готов да прави това, което го кара да се чувства щастлив. Вече повече от 10 години развива различни проекти в областите на графичния и индустриалния дизайн, онлайн пазари, видео реклама и дигитален маркетинг. В доказателство на това, че успехът е възможен, той постига една след друга, всяка своя мечта. Посредством невероятните хора, с които работи, за последните 9 години той реализира няколко страхотни проекти, които с усмивка нарича свои деца, а не бизнес.

Ставри Георгиев – Неслучайно неговите умения и качества го класират едва на 22-годишна възраст в престижната класация на списание Forbes „30 под 30“, която отличава водещите млади лидери в България. Той не само успешно ръководи екипи от дизайнери, но е управляващ партньор и в няколко компании. За последните 5 години работи с десетки български и международни брандове.

Георги Лютибродски-Гарс – От 1993-та работи в рекламна къща във Враца, а след това и в едни от най-големите рекламни агенции в страната. Има над 25 години опит в работата с различни софтуери като Illustrator, InDesign и Photoshop, както и отлични умения в типографията, предпечатните процеси и 3Д графиката.

Безплатният курс ще бъде с продължителност 4 месеца, като занятията ще бъдат в извънработно време, за удобство на курсистите. За повече информация може да следите страницата на Враца Софтуер  https://www.facebook.com/vratsasoftware/, където информацията ще бъде актуализирана ежедневно.

Мисията на Враца софтуер общество да даде нови възможности за предизвикателна и добре платена работа на врачани в родния си град, срещна разбиране от Фондация „Америка за България”, която е изключително съпричастна към създаването на възможности за работа и образование на младите хора в България.

Враца софтуер общество е първата организация във Враца, която ще създаде Център по дигитални изкуства, в помощ на много врачани да открият и развият своите артистични заложби и да направят първи крачки в сферата на дизайн и криейтив индустрията.

 

Източник:  Враца софтуер общество

 

 

 

 

Подобни статии