Начало Градска среда Ново безплатно мобилно приложение за опознаване на Берковица

Ново безплатно мобилно приложение за опознаване на Берковица

от Mariana Gomileva
391 преглеждания

Центърът на Берковица / снимка: Мариана Гомилева

Община Берковица стартира безплатно мобилно приложение Visit Berkovitsa. Изработката и внедряването му е насочено към по-лесно ориентиране на туристите, посещаващи Берковица.

Софтуерният продукт ще представя туристическите и природните забележителности, места за настаняване, места за хранене и развлечение, предстоящи събития, спорт, забавления, услуги, здраве и много други.

На 25 септември (понеделник), от 16:00 часа, в малкия салон на НЧ „Иван Вазов – 1872“, ще бъде проведена информационна среща за представяне на продукта.

Отправяме покана към туристическия сектор и местния бизнес да присъстват на срещата, на която ще могат да получат информация за включване в иновативния и съобразен с новите възможности на дигиталните технологии подход за популяризиране и атрактивно представяне на дейността им, призовават от Общината.

Мобилното приложение ще бъде достъпно на App Store и Google Play за свободен достъп.

Ето какво още допълват авторите преди представянето на туристическата новост: Вярваме, че с реализирането на този иновативен продукт, всеки гост на община Берковица ще има улеснен и модерен достъп до бита, културата и красотата на нашия край, получавайки необходимата информация по всяко време и на всяко място. Всичко за #Берковица е вече в ръцете ти!

Центърът на Берковица / снимка: Мариана Гомилева

 

Източник: Община Берковица

 

Подобни статии