Начало Забавления Мотосъборът в Превала отново събира рокери

Мотосъборът в Превала отново събира рокери

от Mariana Gomileva
1630 преглеждания

Традицията с организирането на мотосбирка в село Превала ще бъде възстановена на 18 август, съобщиха организаторите. Ентусиазмът на рокери и рокаджии върна на картата монтанското село след едногодишно затишие – това ще е пети юбилеен рок събор, след прекъсване през 2017 г.

Организаторите гарантират, че атмосферата на празника ще бъде същата, както през изминалите четири издания на събитието. Разликите обаче ще бъдат две, разказват от рок-група „Дедал“. Първо, датата се измества и вместо последния уикенд на юли за пръв път в Превала рокът ще дойде август. Другата разлика е за „виновника“ на настроението – този път ще са „Дедал“ от Монтана. Професионалистите на тежкия звук са подготвили много рок класики и зареждащи хитове от 90-те години

„Доброто настроение е гарантирано, а мирисът на бензин – неизбежен!“, обещава Деян Лилков от „Дедал“. Началото на концертите е от 20 часа.

Само преди дни приключи рок събора в „Комарево“ и многобройните събития обещават да върнат Северозападна в централното място на рок-картата на България.

Заповядайте и в Превала!

Подобни статии