Начало Градска среда Коледен конкурс на Младежки дом – Монтана

Коледен конкурс на Младежки дом – Монтана

от Mariana Gomileva
664 преглеждания

Младежки дом – Монтана организира конкурс за ръчно изработена коледна декорация. В него могат да се включат деца от първи до осми клас. Те ще бъдат разпределени в две възрастови групи – от 1-ви до 4-ти и от 5-ти до 8-ми клас. Всеки участник може да изработи коледна декорация по избор – коледна играчка, гирлянди, коледен венец, свещници и други. Материалите и техниките са по избор на авторите. Единственото ограничение е, че всеки може да участва с не повече от 2 броя изделия.

Готовите творения могат да бъдат донесени на място в сградата на Младежкия дом или да бъдат изпратени по пощата на адрес: 3400 Монтана, бул. „Трети март” 98, Общински младежки дом. Заедно с тях авторите трябва да посочат следните данни: три имена, възраст, населено място, училище,  клас, телефон и e–mail  за контакт.

Крайният  срок за участие е до 15 декември.

Представително жури ще оцени всички творби и ще определи победителите с най-интересните и оригинални коледни идеи. Разбира се, отличените ще получат и награди.  Най-интересните, уникални и красиви творби ще бъдат включени в изложба, която ще бъде подредена във фоайето на Младежкия дом и виртуално във Фейсбук страницата на институцията.

Коледа е в нещата, които споделяме, така че споделете  ръчно изработена празнична декорация! Бъдете креативни, проявете въображение, уловете духа на Коледа! Нека заедно да съживим магията на един от най-любимите ни празници!

 

Източник: Младежки дом – Монтана

 

 

                                                                                                      

 

 

Подобни статии