Начало За реклама в Severozapazena BG

За реклама в Severozapazena BG

от Mariana Gomileva

Комуникационният канал SEVEROZAPAZENA BG предлага възможности за реклама и спонсорирано съдържание. Можете да достигнете до десетки хиляди потребители чрез специализиран сайт за туризъм и икономика, посветен на северозападна България, който се ползва с доверие и престиж.
Всички статии се публикуват незабавно и на Facebook страницата ни с подходящ анонс. Това допълнително увеличава целевата група, към която се отправя вашата реклама.
За нас коректността и уважението са от особено значение и затова държим да популяризираме само позитивни послания от съвестни източници и за всяко плащане се издава фактура. Различните възможности за спонсорирано съдържание и банерна реклама могат да се комбинират с отстъпки, а за проекти, свързани с култура, история и образование, сме готови да предложим специални оферти. Важно е да бъдем съмишленици в общата ни кауза да съживим Северозапада!

Тарифа за спонсорирано съдържание:
Готов информационен текст до 2500 знака, подаден от рекламодателя – 200 лв.
Репортаж, пътепис, до 3500 знака – 500 лв. и пътни разноски на автора.
Специални статии с ПР послания: по договаряне.
Възможност за закупуване на професионални снимки: по договаряне.

В посочените цени (по желание) влизат: прецизна филологическа редакция, корекция и оформяне на текста във вид, лесен и удобен за четене онлайн, както и селектиране, дизайн и графично форматиране на най-подходящия снимков материал към посланието, което бихте искали да предадете на потенциалните потребители.
Отстъпка 5% от основната цена на всяка втора публикация. При договаряне на минимум три публикации – 10% намаление от основната цена. Допълнителни специални отстъпки за кампанийност и сключване на договор за 12 месеца или по-дълъг период.

Актуални тарифи за банерна реклама (без ДДС):

Голям банер, заглавна страница, топ позиция
1 месец: 200 лв.
3 месеца: 500 лв.
6 месеца: 750 лв.

Голям банер, топ позиция в рубрика (появява се при зареждане на всеки един текст от рубриката)
1 месец: 150 лв.
3 месеца: 400 лв.
6 месеца: 600 лв.

Стандартен банер, дясно, позиция под „Най-четени”
1 месец: 120 лв.
3 месеца: 300 лв.
6 месеца: 500 лв.

При сключване на договор за 12 месеца – специални отстъпки.