Начало Икономика „Враца софтуер“ кани на курс по дигитален маркетинг

„Враца софтуер“ кани на курс по дигитален маркетинг

от Mariana Gomileva
1118 преглеждания

За втора поредна година „Враца софтуер общество“ организира събитие за дигитален маркетинг, съобщиха от организацията. Датата е 26 януари, събота, от 14.30 часа, мястото е актовата зала на СУ „Козма Тричков“ в областния град. Срещата е отворена за всички, които търсят интересна и предизвикателна работа, искат да работят дистанционно за клиенти от България и света или пък искат да го ползват да популяризират своя малък или среден бизнес онлайн, разказват организаторите.

Събитието ще е разделено на няколко модула и във всеки от тях експерти в дигиталния маркетинг ще разказват накратко какво точно работят и какви възможности за професионална реализация има в тази сфера. Лекторите са Йоана Христова, Ивайло Йорданов и Емилиян Кадийски. Христова ще разкаже за маркетинга чрез съдържание, Ивайло Йорданов – за дигиталните медии, а Кадийски – за дигитализацията в информационната ера.

Също така ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.

По време на събитието ще бъде представен предстоящия 4-месечен курс по Дигитален маркетинг на Враца софтуер общество. Той започва в края на февруари 2019 г. и е предназначен както за ученици в гимназия, така и за работещи и безработни.

В миналогодишното първо издание на курса взеха участие 25 човека, а сред тях има вече работещи в тази сфера, разказват от „Враца софтуер“. По думите им търсене има както на програмисти, така и на специалисти по дигитален маркетинг.

За още информация и въпроси може да следите страницата на събитието: facebook.com

Подобни статии