Начало Икономика „Враца софтуер“ започва безплатни демо уроци по програмиране

„Враца софтуер“ започва безплатни демо уроци по програмиране

от Mariana Gomileva
1170 преглеждания

„Враца софтуер общество“ ще направи няколко безплатни демонстративни уроци по програмиране, съобщиха от оорганизацията. Новата серия безплатни демо уроци ще се провежда в IT центъра на ул. „Кокиче“ 14 днес, 20 юни, както и на 26 и 28 юни. Началото е от 18.30 часа, продължителността е до 20 часа.

Няма нужда от предварителна регистрация, но от „Враца софтуер“ препоръчват да си носите личен лаптоп. Ако някой не разполага, на място може да използва някой от работните в центъра, но броят им е ограничен. Не е необходима предварителна регистрация за демо уроците.

Занятията се провеждат по двете основни направления в курса – уеб програмиране с php и java & android технологии. Лекторите са хора, преминали успешно 9-месечното обучение. Актуална информация за демо уроците и други събития може да намерите на фейсбук страницата на организацията facebook.com„.

Курсовете на Враца софтуер общество са най-добрата възможност да избягаш от рутинната работа и да се преквалифицираш в някоя от професиите на бъдещето, уверяват от IT центъра. Успешно завършилите курсисти ще имат възможност да започнат в стаж в софтуерна компания във Враца. Обученията са предназначени за ученици в гимназия и възрастни. За повече информация и кандидатстване за цялостната програма може да посетите страницата school.vratsasoftware.com.

Подобни статии