Натали Ангелова ще представи днес дебютната си песен

Натали Ангелова ще представи днес дебютната си песен

Младата певица от Монтана Натали Ангелова (на снимките) ще представи тази вече дебютната си песен „Изгубена“. Първото официално изпълнение пред публика ще бъде тази вечер от 19 часа в пиано-бар „Брага“ в София. Музиката е на Петър Алексиев, текстът е на Стефания Ценкова, а аранжиментът – на Алекс Нушев и отново Петър Алексиев, разказва Борислав Вълов от клуб „Медии“ – Монтана.

Песента е писана специално за Натали Ангелова – това я поставя сред малкото изпълнители, дебютирали със собствено произведение. Обикновено изгряващите изпълнители пеят кавъри, обясниха от медийния клуб в Монтана. Към изпълнението е сниман и клип под режисурата на Деси Бакърджиева, с оператор Драгомир Димчев, монтажист Бранимир Янев и актьорска игра на Стоян Габровски и самата Натали Ангелова.

Натали Ангелова

Натали Ангелова

Дебютиращата изпълнителка споделя, че е благодарна на целия си екип и на всички, които я подкрепят. Тя се надява усилията й да доведат до очаквания резултат и да предаде енергията на публиката по време на концерта, а след това песента да се завърти в национален ефир.

На събитието са поканени почетни гости, популярни личности от артистичните среди и близки приятели. Сред поканените са и Миглена Георгиева и Латинка Боева – вокалните педагози на Натали от ОДК „Ние, врабчетата” и доц. Алис Боварян от Националната музикална академия. Натали е студентка в Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров“ в София в класа на доц. Боварян, със специалност „Поп и джаз пеене“.

Тийзър на песента може да видите в клипа на Vbox7: http://vbox7.com/user:natalie_angelova