Музикантите от Vivo – Монтана очакват подкрепа за финала на “България търси талант”

Музикантите от Vivo – Монтана очакват подкрепа за финала на “България търси талант”

Северозападът ще подкрепи хитовия оркестър VIVO – Монтана, който на 5 юни в 20 ч. ще участва във финала на “България търси талант”. Момчетата на Пламен Крумов не просто слисаха журито на телевизионния формат, но успяха да спечелят сърцата на публиката, както и зрителския вот. VIVO – Монтана, имаха два пъти повече sms-и от подгласниците си в полуфиналната надпревара в шоуто.

Великолепната осморка от Монтана има хиляди фенове от цялата страна и сега се нуждаят от подкрепата им, за да докажат, че именно духовата музика е културната емблема на Северозапада като победят в петото издание на “България търси талант”. Преди няколко дни на закриването на Дико-Илиевите празници в Монтана лично кметът на общината Златко Живков призова хилядната публика, събрала се на площад “Жеравица”, да подрепи VIVO – Монтана. Те за пореден път предоставиха ненадминато шоу на публиката в балканско надсвирване с най-добрия сръбски оркестър – този на Ненад Младенович, който е победител на легендарния фестивал в Гуча. Екзалтираната публика на 15-тите празници на духовите оркестри отговори утвърдително на апела на кмета Живков всеки да ще изпрати sms за бенда на Пламен Крумов.

На финала на “България търси талант” оркестър VIVO – Монтана е изправен пред предизвикателството да се състезава с още 13 безспорно талантливи участници в шоуто. Бендът на Пламен Крумов е подготвил парче в напълно нов стил за България. Изпълнението им несъмнено звучи обещаващо и дава сериозни заявки за победа. За нея обаче е нужна и масова подкрепа от страна на зрителите.

Предаването започва точно в 20:00 часа тази неделя – 05 юни. Гласува се със SMS на номер, който ще стане известен малко след старта на шоуто. Вотът е само във времевите рамки на предаването и окончателният резултат зависи от него.

Съвсем скоро VIVO отпразнува своята пета годишнина с впечатляващ концерт, който бе подарък за публиката, дошла от близо и далеч на централния площад в Монтана. Какъв по-подходящ начин да им върнем жеста и да ги изстреляме на върха с новата енергия на всички жители на Северозапада и всички почитатели на духовата музика от цялата страна. Нека заедно да превърнем 5 юни в наш общ празник!

Автор: Нанси Борисова