Канадска борба Belogradchik Open 2016: Фотогалерия

Канадска борба Belogradchik Open 2016: Фотогалерия

Красимир Костадинов (на снимката горе) е абсолютният победител в VI Турник по канадска борба Belogradchik Open, който се проведе на 23 и 24 април. Костадинов спечели златните медали за лява и дясна ръка в абсолютна категория, както и златните за лява и дясна ръка при тежка категория. Тази година на турнира участваха 66 състезатели за дясна ръка и 62 с лява от България, Румъния, Украйна и Молдова. Общият награден фонд беше 3000 евро.

В категорията за юноши до 60 кг. Илиян Енчев взе злато за дясна и лява ръка, а до 70 кг. голямата награда беше за Павел Баджашки (лява ръка) и Емил Асенов (дясна ръка). Асенов си тръгна със сребро за лява ръка в същата категория. В категорията до 80 кг. за юноши златото взе Елвин Ферад.

Тази година на състезанието в Белоградчик се включиха и хора с увреждания. Следващият голям турнир по канадска борба е Европейското първенство в Румъния.

Състезанието в Белоградчик беше организирано със спонсорството на ресторант „При Иван“, Severozapazenabg.com, съдебният изпълнител Милен Бъзински, община Белоградчик, енергийни напитки Armfight, ресторант Bonitas – София.
Пълният списък с резултатите може да видите тук: http://www.armfight.com/NEWS%20USA.html

Автор на снимките е Иван Миладинов. Изображенията не могат да бъдат копирани, възпроизвеждани и използвани без съгласието на автора и Severozapazenabg.com.